Beste bezoeker,

Bedankt voor je interesse. Helaas moet ik je meedelen dat ik heb besloten mijn praktijk te sluiten.

Voor relatietherapie verwijs ik je/jullie graag door naar Petra van Bodegraven te Veenendaal.

Een vriendelijke groet,

Aart Goedegebuur

Over mij

alternative

Relatiecoach Aart Goedegebuur

Aart Goedegebuur is de naam die ik al sinds 1994 mag dragen. Samen met mijn vrouw Loïs en onze twee katten Balou en Nala, woon ik in Ede. Ik ben opgegroeid als jongste van zes kinderen in een mooi klein dorpje in de West Betuwe. In 2015 ben ik naar Ede verhuisd voor mijn studie Social Work. Na het afronden van mijn studie ben ik bij een aantal hulpverlenende organisaties werkzaam geweest totdat ik mijn droom om een praktijk te openen na durfde te jagen.

Basis.

Met vier zussen en één broer boven mij, heb ik als jongeman al van jongs af aan een hoop meegekregen van wat de vrouw als mooi wezen te wensen maar ook te bieden heeft. Echter heb ik later mogen inzien dat de genderverschillen pas naar voren komen als het gaat over wat mannen en vrouwen doen met hun diepste emoties. In de basis zijn er vooral overeenkomsten te zien, namelijk het zoeken naar een partner voor liefde, nabijheid, troost en steun. De behoefte aan liefde en aanvaarding is bij beiden levensgroot.

Toen ik aan mijn studie begon, was mijn uiteindelijke doel de liefde centraal te laten staan in alle soorten interacties tussen mensen. Dit heb ik een tijdje mogen uitdragen in mijn werk als hulpverlener, maar ik wist altijd dat het bieden van coaching op het gebied van liefdesrelaties mijn bestemming zou moeten zijn. In 2021 heb ik dan officieel de stap gezet en ben ik opgeleid tot EFT-therapeut. Als ergens de schoonheid en kwetsbaarheid van de liefde elkaar op z’n puurst tegenkomen, is dat in de intieme liefdesband die twee mensen met elkaar aan willen gaan. En daaraan een bijdrage mogen leveren, is een groot voorrecht.

Liefde centraal.

Praktijk aan huis.

Sinds de zomer van 2021 heb ik een praktijk aan huis. Een paar maanden voor de realisatie van de praktijk, zijn Loïs en ik verhuisd naar een woning waar een mooi tuinhuis bij gebouwd was door de vorige bewoners. Ideaal voor een mooie praktijk. In de praktijk zijn huiselijkheid, vertrouwelijkheid, oprechtheid, geliefd zijn en authenticiteit de belangrijkste aspecten.

Tweede locatie

In de opstartfase kreeg ik veelal aanvragen van mensen uit de omgeving van Gorinchem. Dat is ook de omgeving waar ik opgegroeid ben. Om de afstand te overbruggen ben ik ongeveer één keer per week in Gorinchem aanwezig voor het bieden van de coaching. Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheden via het contactformulier of bel/mail mij even.

alternative

Ervaringen in mijn praktijk

Christian & Caroline

"Hoewel we al acht jaar gelukkig getrouwd zijn kwamen we steeds vaker tot de conclusie dat we geloofden dat we nog wel wat stappen zouden kunnen zetten in het doorbreken en/of optimaliseren van bepaalde patronen. We waren het zat om elke keer maar weer dezelfde discussies met elkaar te voeren en op een conclusie uit te komen waar maar één van de twee blij mee was.

Via vrienden hoorden we over EFT en via via kwamen we terecht bij Aart. Met zijn hulp hebben we dit beter leren ontdekken wat er schuilgaat onder de irritatie, het verdriet of boosheid bij de ander. Daarnaast hielp hij ook om de vertaalslag te maken naar de praktijk en hoe we, dat wat we hadden geleerd en gehoord, om konden zetten naar concrete actie. Gevolg is dat we ons nu echt meer gezien en gehoord voelen door de ander en dat creëert weer meer verbinding tussen elkaar.

Aart is nog niet van ons af, met zijn nuchtere houding, humor en directe vragen komen we verder dan dat dit op dit moment zelf lukt. We zijn dankbaar om hem als coach te hebben!"

A & P

Al tijdens zijn studententijd hielp Aart ons regelmatig met het anders luisteren naar elkaar. Dat hij zijn eigen praktijk is begonnen, verrast ons dus niet. Van nature zijn ik en mijn (ja, inmiddels) man temperamentvol en vaak namen de emoties onze gesprekken over. Door de juiste vragen te stellen, hielp Aart ons om anders naar elkaar te luisteren en te zien wat er achter de emotionele reactie zat. Wat is het fijn, als iemand je helpt verder te kijken ‘dan dat je eigen neus lang is’. Elke relatie heeft er baat bij dat zo nu en dan een onafhankelijk iemand meekijkt, zodat je elkaar (en jezelf!) beter gaat begrijpen. Dus twijfel je? Niet doen: Je relatie is het waard!

Wesley & Celine

“You come to love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.”

"Mijn partner en ik zijn super geholpen door Aart. De intentie om Aart op te zoeken was om onze relatie naar een hoger level te brengen. En dat gaat boven verwachting. De begeleiding is heel goed, de sfeer is lekker huiselijk en er wordt goed naar je geluisterd. Aart neemt de tijd voor je en reikt je een hand toe op de momenten dat je dat nodig hebt. Hij komt verstandelijk over en weet waar hij over praat en dat is prettig.

Aart wist al snel met doeltreffende vragen door onze lagen heen te komen waardoor schaamte, onzekerheid, wantrouwigheid en angst even geen tijd hadden. Heel ongemakkelijk maar wel heel verhelderend. Aart is een fijne man om door geholpen te worden, aardig en oprecht.

Wij raden Aart zeker aan! Schroom niet en breng ook jouw relatie naar een hoger niveau."

Zijn jullie er klaar voor om..

  • ..je emotioneel te laten bereiken door jouw partner?
  • ..je aan elkaar open te stellen?
  • ..elkaar in zijn/haar waarde te laten?
  • ..dichter bij elkaar te komen?
  • ..te investeren in het onderhoud van jullie relatie?

Neem dan contact met mij op zodat jullie die investering in jezelf en elkaar aan kunnen gaan!


06 30218935
   

Sint Hubertus 81
6713 JP Ede
Route